What?

Tenera -Latijns voor Dender- is een vereniging die de oudleden van de Zuid-Oost-Vlaamse club groepeert. Ze is echter meer dan een verbond van oud-Zoffers, en streeft er naar een netwerk te vormen in het Oost-Vlaamse landschap, waarbij de leden gebonden worden door hun gemeenschappelijke lidmaatschap van Moeder Zuid-Oost-Vlaamse. Om de overgang van de ZOV naar Tenera wat vlotter te laten verlopen, maken oudleden tot hun 35e deel uit van Jong Tenera. Regelmatig organiseert Tenera bijeenkomsten voor haar leden, om herinneringen aan de studententijd op te halen, relaties te onderhouden of gewoon om een gezellige avond te beleven.

 

Who?

Alle oud-leden en ereleden van de ZOV zijn uiteraard welkom om de rangen der Tenerianen te komen versterken. Daarnaast worden op vele gelegenheden ook de actieve Zoffers uitgenodigd om bij te schuiven aan tafel op de activiteiten. Momenteel bestaat het praesidium uit de volgende leden:

 

 

 

 

 

 

 

Events?

Jaarlijks organiseert Tenera een aantal evenementen die al dan niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Het bekendste voorbeeld is het organiseren van een VIP-beleving te Oudenaarde, gedurende de Ronde Van Vlaanderen. Koersliefhebbers, bedrijfsleiders en sympathisanten uit heel Vlaanderen zakken jaarlijks af naar de Steenbeekdries voor een dag vol kwaliteit tijdens 'Vlaanderens mooiste'. Daarnaast wordt er elk jaar een swinging banquet georganiseerd, en zijn er tevens bussiness avonden die gekoppeld worden aan een aangename activiteit, e.g. een diner en voetbalmatch bij  Eendracht Aalst, een zomerse barbeque,...

                Jong Tenera:

 

William Van Steenberge v. Spinol

Jonachim Goedgezelschap v. Tank

Arthur Defour v. Uiteraard

Nicolas Vander Stichele v. Vlotten

Alexander Caudron v. Wodan

Stijn Sprengers v. Accu

                             Tenera:

 

Leo Van Steenberge v. Stichter

Marc Van Dongen v. Simpelen

Geert Van Passel v. Waarom

Rudo 't Kindt v. Foef

David De Bock v. Giant

Koen Vyls v.  Index

Koen Baert v. Immens

Peter Ottevaere v. Kikker

Edmond Van Steenberge v. Oaker

Nicolas Vander Stichele v. Vlotten

© 2020 Hagrid Productions