© 2018 Hagrid Productions

Diner Galabal

Naar goede gewoonte kan u voor het galabal genieten van een subliem diner in aangenaam gezelschap. Jaarlijks zijn alle leden van onze club met hun zorgvuldig gekozen date aanwezig. Naast de leden zijn vaak ook hun ouders talrijk aanwezig. Als laatste zijn ook andere geïnteresseerden welkom, wij hopen er voor iedereen een interessante avond van te maken.

Als bloeiende en onbezorgde studentenclub zijn wij er ons van bewust dat men soms ook moet kunnen stilstaan bij serieuze dingen in het leven. Daarom hebben we besloten om dit jaar een deel van de opbrengst van het galabal te schenken aan VZW Tout Bien. Dit is een goed doel dat zich inzet voor suïcidepreventie en tegen depressie bij jongeren in Vlaanderen. Het is een vzw die een nauwe geschiedenis deelt met de ZOV, en daarom onze en uw aandacht des te meer verdient.

We verwelkomen u graag op onze receptie vanaf 19u in de balzaal. Een uurtje later verplaatst het gezelschap zich richting de tafels. We voorzien voor u een driegangen maaltijd met aangepaste wijnen. Het menu komt binnenkort online. Er zijn tafels van acht of tien personen. Indien u een voorkeur heeft kunt u dat bij "Opmerkingen" op het formulier meegeven.

De kostprijs van deze maaltijd bedraagt 75 euro per persoon. Het ticket voor het galabal achteraf is reeds in deze prijs inbegrepen. U kan zich via onderstaand formulier inschrijven. Gelieve daarna de verschuldigde som over te schrijven op ons rekeningnummer: BE63-7350-1289-3308, met de vermelding van uw familienaam.

We hopen u te zien op 16 februari, tot dan!

ToutBien.png