Sponsors

Gedurende het academiejaar organiseren de Zoffers heel wat evenementen. Zo bieden ze de Leuvense studenten elk semester een TD aan, waardoor zelfs een pak studenten uit Brussel, Gent & Kortrijk de verplaatsing naar onze Alma Mater maken. Nog bekender is het Galabal. Dit vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 februari in Gent, en trekt jaarlijks zo'n 800 enthousiastelingen. Ten slotte organiseert de ZOV een skireis voor een 150tal sympathisanten.

Dit alles kan natuurlijk niet gebeuren zonder de nodige financiele middelen. Daarom doen wij een beroep op externe steun door sponsoring. Daar krijgt u uiteraard veel voor terug. Naast het traditionele pakket van flyers, posters en mond-op-mond reclame (niet onbelangrijk: het galabal geniet een uitstekende naam onder de studenten), biedt de ZOV u -mogelijk als enige studentenclub- nog heel wat ander promo-materiaal aan. Zo is er deze site, waarop het mogelijk zal zijn om uw logo op één of meerdere paginas te projecteren (Bij het zoeken naar het galabal komen studenten dan automatisch bij uw logo terecht). Als kers op de taart steken wij een kwalitatief promofilmpje in elkaar, dat vorig jaar meer dan 8000 keer bekeken werd op facebook.

Is uw interesse of nieuwsgierigheid aangewakkerd? Heeft u verder nog vragen over wat de ZOV nog meer voor u kan betekenen? Laat dan zeker niet na om contact op te nemen met onze Senior Raphaël De Brabander, via de tab 'Contact'.
 

 

© 2020 Hagrid Productions